Kaarten ZOOM.experience met korting

Over anderhalve maand is het weer zover. Op zaterdag 27 en zondag 28 november vindt in de Utrechtse Jaarbeurs voor de vierde keer de ZOOM.experience plaats. Workshops, productpresentaties, speciale beursaanbiedingen en natuurlijk volop spectaculaire fotokansen… het grootste fotografie-evenement van Nederland biedt voor ieder wat wils. Voor het volledige programma houd je www.zoomexperience.nl in de gaten.

De normale prijs voor een dagkaart aan de kassa bedraagt 20 euro. Maar als bezoeker van fotografie.blog.nl betaal je in de voorverkoop slechts de helft! Om tegen gereduceerd tarief toegangskaarten te bestellen, klik je hier of op de onderstaande banner.

Lees ook:Programma ZOOM.experience bekend
Lees ook:Kaarten Professional Imaging 2018 met korting
Lees ook:HCC!digital: óók voor fotografen!
Lees ook:Fotofair 2017: 20 & 21 mei
Lees ook:Veluwse Fotodagen in het verschiet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.