90 miljoen Canon EOS-camera’s

Camerafabrikant Canon heeft weer twee mijlpalen bereikt. Inmiddels zijn er 90 miljoen EOS-spiegelreflexcamera’s Canon_90_130geproduceerd en maar liefst 130 miljoen verwisselbare EF-objectieven (met inbegrip van de EF Cinema-lijn). Het EOS-verhaal begon in 1987 met de analoge EOS 650. Met de legendarische EOS 300D uit 2003 verwierf Canon een leidende positie in het snelgroeiende digitale segment, én kwam de digitale spiegelreflex ook binnen het bereik van de amateurfotograaf.

Lees ook:80 miljoen Canon EF-objectieven
Lees ook:Lomography Community Site in het nieuw
Lees ook:50 Miljoen Canon objectieven zagen het licht
Lees ook:10 miljoen Canon-lenzen in 9 maanden
Lees ook:Canon EOS 80D verlegt de grenzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.