Tip van de week: het heerlijk avondje

Hoewel de kerstbomen in menige winkelstraat al welig tieren, wordt het natuurlijk eerst nog sinterklaas. Wie nog niets voor pakjesavond in huis heeft, heeft keus te over. En hoewel sint het door de kredietcrisis misschien wat zuiniger aan moet doen, is er voor elke beurs wel iets leuks te vinden. Bij camera’s ben je veel goedkoper uit met het voorlaatste model, en simpele compactcameraatjes zijn vandaag de dag al vanaf een tientje of zes te vinden – leuk en leerzaam voor de kinderen! Geheugenkaarten kosten tegenwoordig bijna niks, en doen het vanwege hun minimale omvang goed in een surprise (wél oppassen geblazen in de schoen!). Andere aanraders voor een kleiner budget: een leuk cameratasje of -riem en speciale handschoenen om zo’n steeds meer alomtegenwoordig touchscreen te bedienen. De winter staat tenslotte weer voor de deur!

Lees ook:Tip van de week: lenzentests
Lees ook:Tip van de week: goede voorbereiding
Lees ook:Selectief (ont)kleuren met de schuifregelaars
Lees ook:Tip van de week: goedkoop duurkoop
Lees ook:Lichtkanon voor Panasonic (en Olympus)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.