Tip van de week: de aanloop naar de photokina

Over een paar weken vindt weer de tweejaarlijkse internationale fotobeurs de photokina plaats. In de aanloop ernaartoe hebben diverse fabrikanten al de nodige nieuwtjes gepresenteerd, maar de ervaring leert dat er tussen nu en het slot van de beurs nog een hoop kan gebeuren. Van verschillende merken zijn al nieuwe producten gelekt. Zo komt Fujifilm vrijwel zeker met de X-E1, een versimpelde uitvoering van de X-Pro1, en zou Canon een aanval doen op het pixelrecord van de Nikon D800 met de EOS 3D X, terwijl de 7D wordt opgevolgd door de 7D Mark II. Ook van Sony, Nikon en Pentax valt het nodige vuurwerk te verwachten.

Met andere woorden: als je aan een nieuwe camera toe bent, vraag je dan af of je die nú nodig hebt of dat je nog een maandje kunt wachten. De prijzen van recente introducties zullen op korte termijn alleen maar zakken, en wie weet wat er binnenkort nog meer van je gading arriveert…

Lees ook:Stilte voor de camerastorm
Lees ook:Verse roddels uit cameraland
Lees ook:TIPA Awards 2016 bekendgemaakt
Lees ook:Olympus OM-D met 40 megapixels..?
Lees ook:Tip van de week: oude lens, nieuwe body

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.