Grote gratis update van Luminar vóór de kerst

Lum_2018_1-1Bij Macphun alias Skylum hebben ze in de aanloop naar de kerstvakantie nog flink doorgewerkt om versie 1.1.0 van Luminar 2018 uit te brengen. Vooral Windows-gebruikers gaan erop vooruit: met nieuwe mogelijkheden zoals de optie om bewerkingen in het eigen bestandsformaat op te slaan en de toevoeging van een kloonstempel is de achterstand ten opzichte van de Mac-variant teruggelopen. Mac-gebruikers profiteren onder andere van een verbeterde compatibiliteit, een hogere snelheid (op mijn computer vooral merkbaar bij gebruik als plug-in) en diverse verfijningen op het gebied van onder meer raw-formaatondersteuning, ruisonderdrukking en verscherping. Hier vind je een overzicht van alle veranderingen.

Lees ook:Photoshop CC 2015 is here!
Lees ook:Olympus OM-D E-M1 Mark II komt eraan
Lees ook:Tot 1000 euro retour van Sony bij CameraNU.nl
Lees ook:Gratis testversie Lightroom 4
Lees ook:fotoforum: Duitse degelijkheid

2 reacties op “Grote gratis update van Luminar vóór de kerst

  1. Desire

    Bedankt voor de altijd zeer goede informatie.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Raymond Harper

    Op mijn beurt veel dank voor het compliment!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.