Nik Collection werkt ook als plug-in Photoshop 2018

AmersfoortHDRZoals jullie hier eerder hebben kunnen lezen, heeft DxO de Nik Collection overgenomen van Google. Er komt dus een nieuwe (hoogstwaarschijnlijk betaalde) versie aan, maar in de tussentijd is de oude versie nog steeds te downloaden. Zelf was ik benieuwd of e.e.a. nog zou werken als plug-in van Photoshop CC 2018, want Google deed al tijden niets meer aan de ondersteuning.

Plug-insVoor zover ik kan nagaan doet alles het prima, althans op mijn MacBook Pro met macOS Sierra. Aangezien ik de oorspronkelijke Google-download nog had, hoefde ik zelfs niet mijn personalia aan DxO te overhandigen. Let er bij het (opnieuw) installeren alleen op dat de filterverzameling in de juiste Photoshop-map – Plug-ins – terechtkomt.

Lees ook:Nik Collection wordt definitief niet meer geüpdatet
Lees ook:Google Glass fotografeert met een knipoog
Lees ook:Google Pixel-smartphone doet naam eer aan
Lees ook:Google Reader: heel handig
Lees ook:Nieuwe functies Photoshop CC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.