Luminar en Aurora HDR binnenkort ook voor Windows

Macphun, het softwarebedrijf achter programma’s als het vorig jaar gelanceerde Luminar en Tonality, laat weten dat beeldbewerkingsprogramma Luminar binnenkort ook leverbaar wordt voor Windows. Daar werd al eerder op gezinspeeld, maar nu is de aankondiging op het Macphun Blog definitief. LumWinOok het HDR-programma Aurora HDR komt uit in een Windows-versie. Macphun is al bijna tien jaar een succesvolle softwareontwikkelaar voor de Mac (van het met een TIPA Award bekroonde Luminar zijn inmiddels ruim vier miljoen kopie├źn verkocht) en hoopt z’n markt nu uit te breiden. Als alles volgens plan gaat, kun je als pc-gebruiker binnenkort zelf de proef op de som nemen, want van Luminar staat een publieke b├Ętaversie voor juli gepland.

Lees ook:Luminar 2018 in de voorverkoop
Lees ook:Luminar Neptune past zich nog meer aan gebruiker aan
Lees ook:Macphun kondigt Luminar 2018 (‘Supernova’) aan
Lees ook:Luminar is gelanceerd
Lees ook:TIPA Awards 2015 bekendgemaakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.