PaintShop Pro X7 nog sneller en krachtiger

Windows-gebruikers die niets van Adobe Creative Cloud moeten hebben en Photoshop Elements weer te simpel vinden, kunnen onder meer terecht bij concurrent Corel. paintshop-pro-x7-ultimate-boxZojuist is PaintShop Pro X7 verschenen, dat volgens de maker nog sneller en krachtiger dan zijn voorganger is. Met Magisch vullen kun je ongewenste beeldelementen onzichtbaar verwijderen, en de Ultimate-versie beschikt bovendien over de intelligente correctietechnologieën Perfectly Clear en FaceFilter3. Ook is de raw-converter van PaintShop Pro nu compatibel met XMP-bestanden. Meer informatie vind je hier.

Lees ook:PaintShop Pro 2018 neemt het op tegen Photoshop
Lees ook:Corel werpt PaintShop Pro X9 in de strijd
Lees ook:Corel lanceert PaintShop Pro X4
Lees ook:Fotowedstrijd Magisch Maastricht
Lees ook:ACR en Lightroom weer helemaal up-to-date

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.