ACR en Lightroom weer helemaal up-to-date

Adobe heeft de definitieve versies van Adobe Camera Raw 7.4 en Lightroom 4.4 uitgebracht. De laatste versie van Adobe’s populaire raw-converter kan nu uit de voeten met de bestanden van nieuwe camera’s zoals de Canon EOS 100D en 700D, de Nikon D7100, de Samsung NX300 en de Fujifilm X20 en X100s. Ook bij oudere Fujifilm-camera’s met een X-Trans-sensor met het karakteristieke afwijkende kleurfilterpatroon moet de nieuwe software betere resultaten geven. Adobe’s DNG Converter, waarmee je de raw-bestanden van je camera naar een universeel bestandsformaat omzet, is eveneens bijgewerkt.

Lees ook:ACR krijgt update voor X-Trans-sensor
Lees ook:Apple-software verslikt zich in Leica M Monochrom
Lees ook:Adobe trekt stekker uit Photoshop CS
Lees ook:Sigma sd Quattro lust nu ook raw
Lees ook:Photoshop CC krijgt nieuwe functies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.