ACR en Lightroom weer helemaal up-to-date

Adobe heeft de definitieve versies van Adobe Camera Raw 7.4 en Lightroom 4.4 uitgebracht. De laatste versie van Adobe’s populaire raw-converter kan nu uit de voeten met de bestanden van nieuwe camera’s zoals de Canon EOS 100D en 700D, Adobe_LR_PSde Nikon D7100, de Samsung NX300 en de Fujifilm X20 en X100s. Ook bij oudere Fujifilm-camera’s met een X-Trans-sensor met het karakteristieke afwijkende kleurfilterpatroon moet de nieuwe software betere resultaten geven. Adobe’s DNG Converter, waarmee je de raw-bestanden van je camera naar een universeel bestandsformaat omzet, is eveneens bijgewerkt.

Lees ook:ACR krijgt update voor X-Trans-sensor
Lees ook:Apple-software verslikt zich in Leica M Monochrom
Lees ook:Adobe trekt stekker uit Photoshop CS
Lees ook:Sigma sd Quattro lust nu ook raw
Lees ook:Photoshop CC krijgt nieuwe functies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.