Blurb e-book nu ook interactief

Bij online doe-het-zelfuitgever Blurb kun je tegenwoordig ook e-books uitgeven. De logische volgende stap was deze optie uit te breiden met de mogelijkheid om je e-book interactief te maken. Vanaf heden kun je dus ook videofragmenten, audiobestanden en links in je publicatie kwijt. Er zijn nieuwe versies van Bookify, de BookSmart-software en de plug-in voor InDesign die dit ondersteunen. Je kunt ook je bestaande Blurb-publicaties omzetten naar zo’n interactief e-book. Om de proef op de som te nemen, kun je tijdelijk gratis een prachtig grafisch e-book voor de iPad maken. Meer informatie over een en ander vind je hier.

Lees ook:Je eigen (foto-) tijdschrift bij Blurb
Lees ook:Vernieuwde fotoboek-app van Blurb
Lees ook:Blurb.NL in de lucht
Lees ook:25 mille voor je zelfgemaakte fotoboek
Lees ook:Blurb op Nederlandse toer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.