Voor wie meer wil weten over smartphonefotografie

Zoals meer websites op dit terrein krijgen we wel eens kopij aangeboden – in veel gevallen schaamteloze reclame voor de producten of diensten van de aanbieder. Die verwijzen we dan ook vriendelijk naar de advertentieafdeling door.

Een artikel over smartphonefotografie op het blog van KPN-dochter Simyo is echter van een heel ander kaliber: informatief en leuk om te lezen, en nou net op een gebied waar we zelf allesbehalve een expert in zijn. Vandaar dat we graag een linkje plaatsen, ook al zijn we het met de conclusie (“Een normale fotocamera hoef je dan ook niet meer te kopen. Hij zit namelijk al in je smartphone.”) niet eens

Lees ook:De ideale spiegelreflex: maak je keuze!
Lees ook:Telefooncamera’s onder de loep
Lees ook:Vuurwerkfotografie voor gevorderden
Lees ook:Volautomatische camera voor om je nek
Lees ook:Video’s maken en bewerken met je smartphone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.