Zilveren Camera 2017 vrijdag van start

CZCVanaf 1 december kun je weer inzenden voor de Zilveren Camera, of Canon Zilveren Camera zoals het beestje tegenwoordig heet. Je hebt de tijd tot 3 januari, en hou rekening met de bijzonder strenge voorschriften voor beeldbewerking – geen overbodige luxe in de fotojournalistiek in een tijd dat de alternatieve feiten over elkaar heen buitelen. Naast een nieuwe prijs voor┬ástorytelling komt er deze editie ook een Paul Peters Fotoprijs voor sociaal ge├źngageerde fotografie, ingesteld door de SP en vernoemd naar de onlangs overleden ‘huisfotograaf’, die wordt toegekend door een aparte, onafhankelijke jury.

Lees ook:Foam Paul Huf Award 2013 voor Onorato & Krebs
Lees ook:Zilveren Camera: Koninginnedag natuurlijk
Lees ook:World Press Photo schept ruimte voor beeldbewerking
Lees ook:Marcel Molle nieuwe bestuursvoorzitter Zilveren Camera
Lees ook:Foam Paul Huf Award naar Alex Prager

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.