Vanaf 1 december inzenden voor World Press Photo 2018

Over ruim een week is het weer zover: dan kunnen beroepsfotografen weer inzenden voor World Press Photo en de bijbehorende Digital Storytelling Contest. De sluitingsdata zijn respectievelijk 9 en 4 januari. De 2018 Photo Contest kent een nieuwe categorie: Environment. Ook wordt dit jaar extra moeite gedaan om inzenders uit ondervertegenwoordigde deelnemersgroepen over de streep te trekken, met name vrouwelijke fotografen en fotografen uit Afrika en Zuid-Amerika. Eén factor hoeft in elk geval geen barrière te zijn: meedoen is helemaal gratis. Klik hier voor meer informatie.

Lees ook:Inzenden voor World Press Photo!
Lees ook:Nog drie weken inzenden voor World Press Photo
Lees ook:Fotovragen? Vakantiebeurs!
Lees ook:Sinterklaas en kerstman vroeg bij Canon en Pentax
Lees ook:Paardrijden in Zuid-Afrika

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.