Nieuwe fotowedstrijd voor professionele fotografen

Somfy Photography Award 2018 

De naam wekt misschien op het eerste gezicht enige verwarring, maar het is echt Somfy. Bepaald geen onbekende in de wereld van licht- en klimaatregeling, met vestigingen in meer dan vijftig landen. Omdat het daarbij draait om comfort en welbevinden in de eigen omgeving, maar ook en vooral in een omgeving die níét exclusief van jou is zoals een werkplek of een ziekenhuis, wordt er een fotowedstrijd georganiseerd met als thema ‘My Space, My Place‘. Professionele fotografen worden uitgenodigd een projectvoorstel in te dienen – de sluitingsdatum daarvoor is 10 oktober. Uit die voorstellen worden door de deskundige jury tien genomineerden geselecteerd, die de kans krijgen hun voorstel uit te voeren. In januari zal hun werk te zien zijn op de eerste etage van de hal van station Utrecht Centraal. Uiteraard zijn er ook prijzen: voor de winnaar een bedrag van 10.000 euro en voor de nummer twee 2.500 euro. Op de speciale website vind je alle informatie.

Lees ook:Jaap Scheeren wint Somfy Photography Award 2018
Lees ook:Jóuw foto’s in Vrij Nederland…?
Lees ook:Foam Paul Huf Award 2013 voor Onorato & Krebs
Lees ook:Fotonieuws en -nieuwtjes van afgelopen week
Lees ook:Photo Academy Award publieksprijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.