Zet jezelf in de picture en kom in het Rijksmuseum!

Als hoofdsponsor van het Rijksmuseum heeft ING een leuke actie bedacht, waarbij maar liefst 16.000 kaarten zijn te winnen voor een speciaal bezoek in het kader van de ING Rijksmuseumdagen. Wat je daarvoor moet doen, is een foto van jezelf, een vriend(in) of familielid monteren in één van de vijf geselecteerde schilderijen, waaronder de Staalmeesters van Rembrandt. Je hoeft geen Photoshop-kunstenaar te zijn; je kunt de foto’s op de betreffende Facebookpagina gewoon toevoegen en taggen. Hier kun je meedoen en vind je meer informatie.

Lees ook:Fotonieuws en -nieuwtjes van afgelopen week
Lees ook:Fotowedstrijd Zomer van de Eeuw
Lees ook:Twitter introduceert photo tagging
Lees ook:Fotowedstrijd voor Talentvolle Fotografen
Lees ook:Standaardreglement voor fotowedstrijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.