Foam Paul Huf Award 2013 voor Onorato & Krebs

De Foam Paul Huf Award 2013 gaat naar het Zwitserse duo Taiyo Onorato en Nico Krebs. Het tweetal werd door een internationale jury gekozen uit 84 genomineerden van over de hele wereld. De jury was met name gecharmeerd van de manier waarop het duo als ware illusionisten de grenzen van het medium tart, en zo iets overbrengt van het magische dat aan de basis ligt van fotografie. Ook het zeer gevarieerde karakter van hun werk sprak de jury aan.

De Foam Paul Huf Award is vernoemd naar de in 2002 overleden meesterfotograaf Paul Huf, die persoonlijk betrokken was bij de oprichting van het fotografiemuseum. De Award wordt sinds 2007 jaarlijks toegekend aan internationaal fotografietalent tot 35 jaar. De prijs bestaat uit een geldbedrag van 20.000 euro plus een project in samenwerking met Foam.

Lees ook:Foam Paul Huf Award 2016 voor Daisuke Yokota
Lees ook:Fransman winnaar Foam Paul Huf Award
Lees ook:Foam Paul Huf Award voor Daniel Gordon
Lees ook:Foam Paul Huf Award naar Alex Prager
Lees ook:Florentine Riem Vis Stipendium voor Stefanie Moshammer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.