Nieuwe editie Fotowedstrijd.nl op stapel

Nog meer nieuws van het fotowedstrijdfront: de winnaars van de eerste aflevering van Fotowedstrijd.nl zijn bekend. Uit de ruim 1500 ingezonden bloemenfoto’s kwam uiteindelijk Anneke Reiss als eersteprijswinnaar naar voren. Kim Boeeter ging met de publieksprijs strijken.

De volgende wedstrijd gaat al bijna meteen weer van start: van 1 juni tot en met 14 juli kun je foto’s insturen voor het thema ‘architectuur’. Op veler verzoek is de jurering aangepast, zodat vak- en publieksprijs los van elkaar komen te staan. Voortaan kiest de vakjury niet meer uit de 25 hoogst gewaardeerde foto’s, maar uit álle deelnemende foto’s. Voor de winnaar van de vakprijs staat deze keer een fonkelnieuwe Panasonic Lumix G3 met zoomlens klaar!

Lees ook:Fotowinkel lanceert Fotowedstrijd.nl
Lees ook:I Love Breda: de winnende foto’s
Lees ook:Fotowedstrijd.nl: van architectuur naar vakantie
Lees ook:Thema Pride Photo Award 2015 bekend
Lees ook:De Herfstfotowedstrijd: het vervolg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.