“It’s Been a Fantastic Ride” – Michael Putland

Pete Townsend of The Who, Jumping, UK Tour 1981. © Michael Putland / courtesy Gallery Vassie

Michael Putland (1947) heeft zo’n beetje iedereen in de muziekindustrie op de plaat gezet, van Abba via David Bowie, Mick Jagger en Tina Turner tot Zappa. Zowel op het podium als voor een geposeerd portret. Hij is dan ook al een halve eeuw actief in het vak. Zijn werk verscheen in tijdschriften, maar ook op albumhoezen. Eind jaren zeventig verhuisde hij van Engeland naar New York, om ook daar de laatste trends vast te leggen.

Onder de titel “It’s Been a Fantastic Ride” zijn Putlands greatest hits van 10 februari tot 21 april te bezichtigen – en natuurlijk ook te koop – bij Gallery Vassie. De galerie aan de Amsterdamse Langestraat is van dinsdag- tot en met zaterdagmiddag open van één tot zes, en daarbuiten ook op afspraak.

Lees ook:Love, Life… Lartigue
Lees ook:Legendarische Terence Donovan in Gallery Vassie
Lees ook:Strippers en stillevens bij Seen UnSeen
Lees ook:Gijsbert Hanekroot: David Bowie – The Seventies
Lees ook:60 jaar iconische modefotografie in Gallery Vassie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.