BredaPhoto presenteert: mixing / Memory and desire

Als tweejaarlijks fotofestival neemt BredaPhoto in 2017 een jaartje vrijaf, maar als tussendoortje vindt van 22 september tot 22 oktober de tentoonstelling mixing / Memory and desire plaats. Hierop is werk te zien van BredaPhoto17 logozeven fotografen, onder wie Tom Callemin, Frederik Buyckx en Sanne De Wilde, die sinds hun debuut op BredaPhoto zijn doorgebroken. De expositie strijkt neer in het voormalig Breda’s Museum aan de Parade, en is dagelijks geopend behalve op maandag. Klik op het logo voor meer informatie.

Lees ook:BredaPhoto 2010 in voorbereiding
Lees ook:BredaPhoto zet YOU in de spotlights
Lees ook:World Photo Day 2016
Lees ook:Let’s Face It: FotoFestival Naarden
Lees ook:BredaPhoto en bloemen uit Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.