Salgado in stilstaand en bewegend beeld

Bewonderaars van Sebastião Salgado die aan de tentoonstelling in het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam niet genoeg hebben, kunnen op 20 augustus of 2 september de meester ook zelf aan het werk zien in de bekroonde documentaire The Salt of the Earth. Hierin wordt Salgado op de voet gevolgd door zijn zoon Juliano Ribeiro en de beroemde cineast Wim Wenders. Het combi-arrangement omvat naast de documentaire ook een lunch in de nabijgelegen bioscoop LantarenVenster, en uiteraard een bezoek aan de fototentoonstelling Genesis. De all-inprijs bedraagt 22 euro. Hier vind je meer informatie en kun je het Fotografie & Film-arrangement boeken.

Lees ook:Expositie Sebastião Salgado wegens succes verlengd
Lees ook:Modern Times in het Rijksmuseum
Lees ook:Fotonieuws & fotonieuwtjes van de week
Lees ook:Sebastião Salgado – Genesis
Lees ook:Vincent van Gogh in Basel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.