Vivian Maier grote trekpleister Foam

Zelfportret, New York, 10 september 1955. © Vivian Maier / Maloof Collection. Courtesy Howard Greenberg Gallery New York

De expositie Vivian Maier – Street Photographer heeft sinds de opening op 6 november al meer dan 15.000 bezoekers naar Foam getrokken: meer dan het totale bezoekersaantal in november vorig jaar. Om die grote belangstelling in goede banen te helpen leiden, zijn er verschillende extra activiteiten georganiseerd. Zo is morgenavond (woensdag) de documentaire Finding Vivian Maier te zien in Kriterion. Ook zijn er voor Foam Fans en leden van Club Foam en Foam Fund speciale Member Hours buiten de gewone openingstijden. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het Amsterdamse fotografiemuseum.

Lees ook:Vivian Maier in AVRO’s Close Up
Lees ook:Vivian Maier – Street Photographer
Lees ook:Club Foam voor fanatieke fotofans
Lees ook:Op visite bij Vivian Maier
Lees ook:Succesvol jaar voor Foam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.