Beroemdheden backstage door Rohn Meijer

Rohn Meijer: Linda Evangelista. Courtesy Eduard Planting Gallery

De mooiste modeportretten ontstaan vaak achter de coulissen. De Nederlands-Amerikaanse modefotograaf Rohn Meijer draait al tientallen jaren mee in het vak en heeft grote namen als Naomi Campbell, Kate Moss, Linda Evangelista en Carla Bruni voor zijn lens gehad. Al snel werd ‘backstagefotografie’ zo’n beetje zijn specialiteit, naast werk voor modehuizen als Moschino en Versace en reisreportages.

Meijer werd overigens geboren in Amsterdam, van waaruit hij naar Los Angeles verhuisde. Nu is hij zogezegd weer back in town met een expositie bij Eduard Planting Gallery aan de Amsterdamse Eerste Bloemdwarsstraat. De tentoonstelling draagt de titel Dreams go on en is van 1 november tot en met 20 december te zien op woensdag- t/m zaterdagmiddag van één tot zes.

Lees ook:The Other Side of Fear is Freedom
Lees ook:Arte e Eleganza – Fashion photography by Gian Paolo Barbieri
Lees ook:‘Fashionistas!’
Lees ook:Edland Man / You-Wells
Lees ook:Robby Bolleyn – Under a dark sky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.