Nederlands Fotomuseum kleurt WIT

In het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam is tot en met 5 januari 2014 de multimediale thematentoonstelling WIT te zien. Naast fotografie, die als leidraad dient, is er ook veel plaats voor kunst, design, mode, architectuur en film. Onder de deelnemende kunstenaars grote namen zoals Carli Hermès, Inez van Lamsweerde en Erwin Olaf, evenals tot de verbeelding sprekende namen uit het verleden zoals Erwin Blumenfeld, Ed van der Elsken en Cas Oorthuys.

WIT vormt onderdeel van het meerjarige programma ZWART/WIT, en haakt in op de steeds verder vervagende grenzen tussen de verschillende kunstvormen. Kijk op de website van het Nederlands Fotomuseum voor meer informatie over de deelnemers plus het complete programma. Het museum aan de Rotterdamse Wilhelminakade is van dinsdag t/m vrijdag geopend van 10 tot 5, en op zaterdag/zondag van 11 tot 5.

© Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin, The Widow (White), 1997. Rabo Kunstcollectie. Foto Peter Cox, Eindhoven

Lees ook:Fashion &Foam
Lees ook:‘Pretty Much Everything’
Lees ook:Sebastião Salgado – Genesis
Lees ook:Zomerprogramma Nederlands Fotomuseum
Lees ook:Eugène van Lamsweerde – Featherweight

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.