Blurb voor Facebook-fans

Ook Facebook-grootgebruikers worden voortaan op hun wenken bediend door online uitgeverij Blurb. Met Blurb voor Facebook kun je in een handomdraai je Facebook-foto’s vastleggen in een vierkant boekje, met een vanaf-prijs van nog geen 11 euro. Leuk voor vrienden en familie, zeker met de feestdagen! Het enige wat je hoeft te doen, is je met je Facebook-account aanmelden op de website van Blurb. Nadat je de juiste albums hebt geselecteerd, worden de foto’s – inclusief bijschriften en opmerkingen – automatisch in een boek gezet. Desgewenst kun je het boek nog zelf bijwerken.

Lees ook:Blurb gaat op de mobiele toer
Lees ook:Blurb.NL in de lucht
Lees ook:Nederlands Fotomuseum heeft nieuwe website
Lees ook:Samen met je Facebook-vrienden in één boek
Lees ook:Simpel en goedkoop een fotoalbum met foto.editoo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.