Spatwaterdichte ledverlichting van Metz

Voor filmers en voor fotografen die liever met continulicht werken brengt Metz een nieuwe ledlamp uit. De Produktfotografie und Packshot - ARTARCO Fotostudio in FürthMecalight L1000 BC beschikt over 64 leds met een maximale lichtopbrengst van 1000 lux en een traploos verstelbare kleurtemperatuur (2800-5700 Kelvin) en – vermoed ik althans – helderheid. De leeg nog geen 250 gram wegende lamp werkt op batterijen of een (Sony-)accu, en aansturing via bluetooth (iPhone/Android) behoort eveneens tot de mogelijkheden. Metz brengt meteen een spatwaterdichte versie uit: de L1000 BC X – altijd handig in dit klimaat. Beide modellen moeten volgende maand op de markt komen voor ongeveer 250 respectievelijk 300 euro.

Lees ook:Twee nieuwe spiegelreflexen van Canon
Lees ook:Metz boort nieuwe markten aan
Lees ook:Nieuwe Metz-flitser licht ook je video bij
Lees ook:3D voor nog geen 200 euro
Lees ook:Optrix tovert je iPhone om tot actiecam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.