Metz M400: meer mogelijkheden in kleiner jasje

Het eerste model in de aan de vooravond van de Photokina gelanceerde nieuwe serie Metz-flitsers is nu leverbaar. De mecablitz M400 is compacter en simpeler te bedienen dan z’n voorgangers. Het richtgetal bedraagt M400_Produkt40 bij 100 ISO in de telestand van de verstelbare motorische zoomkop, en er is ook een instelbare videolamp aan boord. TTL-functionaliteit met alle toeters en bellen (o.a. tweede-gordijn- en korte-tijdensynchronisatie) ontbreekt evenmin, net als draadloze functionaliteit – behalve naar verluidt bij het Fujifilm-model, het zal eens niet ;-( Ook een USB-poort voor firmware-updates is aanwezig. De Metz mecablitz M400 kost zo’n 250 euro en is leverbaar voor diverse cameramerken.

Lees ook:Firmware-updates voor Metz- en Nissin-flitsers
Lees ook:Nieuwe Metz-flitser licht ook je video bij
Lees ook:Krachtige studioflitser voor buiten de studio
Lees ook:Fujifilm-flitser met draadloos TTL-flitsen en hi-speedsynchro
Lees ook:Miniflitser van Metz krijgt update

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.