Ministatiefjes voor compact en smartphone

Joby, maker van de bekende GorillaPods, komt met twee nieuwe ministatiefjes. De Joby GPod Mini Magnetic is, zoals de naam al aangeeft, voorzien van magnetische voetjes voor maximale grip op metaal. Een niet al te zware compactcamera of videocamera kan er zelfs zijwaarts of desnoods ondersteboven aan hangen.

De Mpod Mini Stand is bedoeld om de meeste smartphones een extra steuntje te geven. De smartphone zit vast in een speciale klem. Beide statiefjes wegen minder dan een half ons, en zullen een kleine 15 euro gaan kosten.

Lees ook:Samsung brengt NX mini 2 systeemcamera uit
Lees ook:Samsung lanceert kleinste systeemcamera ter wereld
Lees ook:Leica heeft Mini M op stapel staan
Lees ook:Fujifilm instax mini 70 geknipt voor selfies
Lees ook:Volautomatische camera voor om je nek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.