Hasselblad brengt X1D Field Kit uit

1_X1D_Field_Kit_800px2Voor fans van de X1D systeemcamera brengt Hasselblad de X1D Field Kit uit. Deze omvat behalve de body ook de 30, 45 en 90 mm XCD-lenzen, dit alles verpakt in een fraaie Pelican-draagkoffer, compleet met twee accu’s en diverse andere accessoires. De Hasselblad X1D Field Kit moet later deze maand leverbaar worden maar kan nu alvast worden besteld. De prijs bedraagt 14.900 euro – een heel bedrag, maar goedkoper dan wanneer je alles los koopt, al komt er helaas nog btw bij…

Lees ook:Systeemcamera met astronomische naam (én prijs)
Lees ook:Lytro Illum: 2e generatie Light Field Camera
Lees ook:Hasselblad Lunar Limited Edition nóg exclusiever
Lees ook:Sigma SD1 spiegelreflex goed voor pixelrecord
Lees ook:Twee nieuwe camerastabilisatoren van DJI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.