Nikon 100 jaar: virtueel bezoek aan het Nikon Museum

De aankondiging van de Nikon D850 kwam vanmorgen niet helemaal toevallig. Vandaag, op 25 juli, bestaat Nikon namelijk exact 100 jaar. Om dat te vieren, heeft de jarige extra content online gezet, waaronder verhalen en adviezen van fotografen over de hele wereld plus een virtuele rondleiding door het Nikon Museum voor als een bezoekje aan Japan voorlopig geen optie is. Grappig detail: de bordjes ‘verboden te fotograferen’. Klik op de screenshot om naar de betreffende pagina te gaan.

Lees ook:Jacqueline Hassink – Unwired
Lees ook:Canon komt binnenkort met ‘something BIG’
Lees ook:Zilveren Camera-uitreiking live
Lees ook:Missen Canon en Nikon de systeemcameraboot?
Lees ook:Stem op je favoriete fotoapparatuur van het jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.