Supertelezoom in Sony G Master-serie

Tegelijk met de A9 systeemcamera lanceert Sony ook een professionele supertelezoom. De FE 100-400 mm F 4,5-5,6 GM OSS maakt deel uit van de prestigieuze G Master-serie, en verpakt een uitmuntende beeldkwaliteit in een relatief compact en licht (1395 gram) jasje. Beeldstabilisatie is aanwezig, evenals een statiegondel, terwijl een dubbele lineaire motor bijdraagt aan een snelle en stille scherpstelling. Het objectief is weerbestendig en de frontlens is voorzien van fluorcoating. De minimale scherpstelafstand is minder dan een meter en het diafragma is afgerond voor een mooie bokeh. De Sony FE 100-400 mm F 4,5-5,6 wordt leverbaar in juli en gaat zo’n 2900 euro kosten

Lees ook:Twee nieuwe Sony-groothoekzooms met E-vatting
Lees ook:Dure ZEISS-standaardlens voor Sony A7′s
Lees ook:Zoomobjectief 18 – 200 Nikkor
Lees ook:Vaste lichtsterke 35 mm van Nikon
Lees ook:135 mm tele in ZEISS Batis-serie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.