Fotonieuws en -nieuwtjes van de eerste lenteweek

Met nog drie weken te gaan heeft de Trioplan 35+ groothoeklens op Kickstarter al bijna een half miljoen opgehaald: tienmaal zo veel als fabrikant Meyer Optik Görlitz nodig had om dit project te financieren. Om toch nog wat extra startkapitaal aan te trekken, gooit de Duitse lenzenslijper er nog een bonus tegenaan: een limited edition van het objectiefje in drie knallende kleuren: rood, groen en blauw. Als je niet kunt kiezen, kun je ze ook alle drie samen bestellen. In tegenstelling tot bij de titaniumversie loopt het voorlopig niet storm…

Sigma heeft de adviesprijs bekendgemaakt voor de eerder aangekondigde 135 mm F 1,8 in de Art-serie: 1479 euro.  En op DPReview legt een redacteur op persoonlijke titel uit waarom hij nog niet 100 procent overtuigd is van de meerwaarde van de Fujifilm GFX 50S.

Lees ook:Sigma pakt uit op photokina
Lees ook:Sigma SD1 spiegelreflex goed voor pixelrecord
Lees ook:Tip van de week: op de groene toer
Lees ook:Twee ‘primes’ en twee zooms van Sigma
Lees ook:Sigma maakt superlichtsterke zoom voor full-frame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.