Fotospullen huren en verhuren via Lumutar

Als fotograaf, hobbyist of beroeps, zit je wel eens verlegen om de juiste spullen. Die lichtsterke telezoom of die middenformaatcamera. Kopen voor die éne keer is niet echt een optie, en ook huren kost nog een aardige duit.

Lumutar springt in dit gat door een online-platform te bieden voor onderlinge huur en verhuur. Heb je dus een keer zo’n 300 mm F 2,8 nodig, dan huur je die van een andere fotograaf in de buurt. Terwijl jij op jouw beurt misschien weer een ander gelukkig kunt maken door jouw D800E te verhuren. Dan verdien je ook nog wat van de aanschafprijs terug. Als verhuurder bepaal je zelf de huurprijs en aan wie je verhuurt. En, niet onbelangrijk: alle transacties zijn volledig verzekerd.

Lumutar staat op dit moment nog in de steigers. Maar je kunt je nu al inschrijven en als je je e-mailadres achterlaat op de site, ben je de eerste die het hoort zodra deze ‘online verhuurmarktplaats voor fotoapparatuur’ in de lucht gaat.

 

Lees ook:Tip van de week: kopen of huren?
Lees ook:Irisscan tegen cameradieven
Lees ook:Tweedehands fotospullen – 3
Lees ook:P, T of A?
Lees ook:50 euro verdienen met je luchtfoto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.