De slechtste camera van 2013

In de aanloop naar het nieuwe jaar organiseren veel fotosites en -blogs een verkiezing van de beste camera van het jaar. Photo Rumors pakt het anders aan, en wil graag van zijn lezers weten wat die de slechtste camera van 2013 vonden. Prominent op de kandidatenlijst staat de Hasselblad Stellar: een nogal pittig geprijsde kloon van de Sony RX100. Maar ook onder meer de Leica X Vario, de Pentax Q7 en de Canon PowerShot N hebben een nominatie te pakken. Voorlopig heeft de Hasselblad de leiding in het klassement. Wie zich geroepen voelt om een stem uit te brengen, kan dat hier.

Lees ook:Lightroom 2.6: nieuwe camera’s ondersteund [Laatste nieuws]
Lees ook:Hasselblad Lunar: Sony NEX in Italiaans maatpak
Lees ook:Vernieuwde groothoek- en standaardzoom van Zeiss/Sony
Lees ook:Hasselblad H5D-50c eerste middenformaatcamera met CMOS
Lees ook:Leica stapt in systeemcamera met Leica T

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.