Sinterklaas vroeg bij Canon

Bij camerafabrikant Canon is Sinterklaas dit jaar vroeg in de weer. Vanaf heden krijg je op zestig verschillende producten cashbacks, variërend van 10 tot maar liefst 200 euro. Compactcamera’s, EOS-spiegelreflexen, videocamera’s, objectieven, flitsers, printers… er is voor ieder wat wils. Enige minpuntje is dat Canon de bijbehorende website tot op heden nog niet in de lucht heeft weten te krijgen, maar aangezien de actie tot eind januari loopt (laatste aankoopdatum 20 januari), zal dat wel bijtijds goedkomen…

Lees ook:Nieuw glaswerk van Canon
Lees ook:10 miljoen Canon-lenzen in 9 maanden
Lees ook:Sinterklaas en kerstman vroeg bij Canon en Pentax
Lees ook:Jubileumfotowedstrijd Zoom.nl
Lees ook:Zilveren Camera winnen…?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.