Cashbackacties in crisistijd

Door alle economische onzekerheid houdt de consument de hand op de knip. Dat geldt met name ten aanzien van luxeproducten zoals elektronica. Ook de camera-industrie voelt dat natuurlijk, vandaar dat verschillende merken cashbackacties hebben opgestart om de boel weer wat vlot te trekken. Bij Sony krijg je momenteel 50 euro retour op diverse Cyber-shot- en NEX-modellen, terwijl Pentax potentiële K-5-kopers over de streep probeert te trekken met 50 euro retour op een body of zelfs 80 op een body plus lens. Een en ander zal ook wel met een op stapel staand opvolgermodel te maken hebben…

Ook bij Canon loopt in het kader van 25 jaar EOS een grote cashbackactie, waarbij je op een groot aantal objectieven en accessoires tot 200 euro teruggestort krijgt. En nu niet direct na afloop stiekem weer de prijzen verhogen, hè, jongens..?

Lees ook:Sinterklaas en kerstman vroeg bij Canon en Pentax
Lees ook:Sint en Kerstman in crisistijd prijsbewust
Lees ook:Kerst-cashbacks al vroeg van start
Lees ook:Hollandse luchten
Lees ook:Photoshop CC én CS6? Geen probleem!

0 reacties op “Cashbackacties in crisistijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.