Foto’s en specs ‘jubileumcamera’ Nikon D850 gelekt

Koud heeft camerafabrikant Nikon laten weten dat er een nieuwe full-frame D850 zit aan te komen, of het eerste promotiemateriaal is al gelekt. Nikon Rumors heeft de hand op het nodige materiaal weten te leggen, waaronder een complete slideshow… in het Chinees. We zijn niet het Chinees machtig, maar een provisorische vertaling wijst onder meer op ruim 45 megapixels, 4K-video en 8K-time-lapseopnames plus een groot verstelbaar aanraakscherm. We klappen verder niet uit de school en gaan ook niet voortijdig met illustraties van dubieuze herkomst aan de haal (het logo hiernaast is officieel vrijgegeven), maar wie z’n nieuwsgierigheid niet kan bedwingen, kan bij Nikon Rumors terecht.

Lees ook:Canon EOS 6D Mark II en EOS 200D
Lees ook:EOS 60D: geen woorden maar beelden
Lees ook:Opvolger EOS 60D in zicht
Lees ook:Nikon D7500: D500 krijgt kleiner broertje
Lees ook:Nikon D5500 in de pijplijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.