Nikon D850 zit in de pijplijn


Drie jaar na de D810 kondigt Nikon de D850 full-framespiegelreflex aan, al zal het nog wel even duren voor-ie daadwerkelijk op de markt komt. Ook krijgen we nog nauwelijks antwoord op technische vragen, zoals welke sensor er in de camera zit: geeft Sony z’n 42-megapixelsensor nu vrij voor gebruik door derden, of…? In het promotiefilmpje, gemaakt met een pre-productiemodel, lijkt de nadruk vooral te liggen op de time-lapsemogelijkheden en de prestaties van de Nikon D850 bij weinig licht.

Lees ook:Nikon Coolpix P340 voor serieuze gelegenheidsfotograaf
Lees ook:Engels distributiecentrum Sony platgebrand bij rellen
Lees ook:Lightroom krijgt Referentie-weergave
Lees ook:Nikon D5600: zoek de verschillen
Lees ook:Hasselblad HV lijkt dure Sony Alpha-kloon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.