Canon breidt systeemcameraserie uit met EOS M6

De Canon EOS M6 systeemcamera is het nieuwe kleine broertje/zusje van de onlangs verschenen EOS M5. De EOS M6 moet het zonder zoeker stellen (je kunt wel een losse elektronische zoeker aansluiten), maar hij is dan ook wat compacter en niet te vergeten goedkoper. Het kantelbare aanraakscherm is uiteraard gebleven, net als de 24-megapixelsensor met Dual Pixel CMOS AF voor een soepele automatische scherpstelling onder alle omstandigheden (ook bij Full HD-video). Uiteraard beschikt de EOS M6 ook over ingebouwde draadloze functionaliteit. De Canon EOS M6 komt in april op de markt in zwart en zilver met zwart en gaat 820 euro kosten.

Lees ook:EOS M50 van alle markten thuis
Lees ook:Canon EOS M-systeemcamera wordt volwassen
Lees ook:Nieuwe ultrazooms van Olympus en Pentax
Lees ook:PowerShot G1 X Mark III: DSLR-kwaliteit in zakformaat
Lees ook:Nikon-compact met APS-C-sensor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.