Nieuwe Sony A6500 voert APS-C-lijn aan

Bij de APS-C-systeemcamera’s van Sony wordt de A6500 het nieuwe vlaggenschip. De camera heeft in grote lijnen dezelfde uitrusting als zijn voorganger de A6300 (24-megapixelchip, supersnelle 4D FOCUS-AF, 4K-video), maar inwendig en uitwendig bevat de nieuweling diverse verbeteringen. Zo heeft de A6500 een veel groter uithoudingsvermogen bij snelle serieopnames, zijn body en sluiter duurzamer uitgevoerd en is de camera uitgerust met 5-assige beeldstabilisatie in de body. Ook nieuw: het aanraakscherm waarmee je onder andere de scherpstelling kunt sturen. Spotgoedkoop wordt de A6500 niet: de body, die in december op de markt moet komen, gaat tegen de 1700 euro kosten.

Lees ook:Pentax KP nieuwe hogere-middenklasser in APS-C-segment
Lees ook:Panasonic GX80: GX8 krijgt klein broertje
Lees ook:Fujifilm brengt X-A5 en compacte kitzoom uit
Lees ook:X-H1 nieuw topmodel Fujifilm-systeemcamera
Lees ook:Olympus OM-D E-M10 Mark III ‘ideale reisgenoot’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.