Sony A7S II: nog meer power voor videografen

Ook de Sony A7S ontsnapt niet aan de vernieuwing binnen de A7-systeemcameralijn. De A7S II heeft nog steeds dezelfde full-framesensor met 12 megapixels onder de kap die ideaal is voor fotografie bij weinig licht en voor video, maar heeft op een aantal belangrijke punten een upgrade gekregen. Zo is het AF-systeem verbeterd en beschikt de camera nu ook over de 5-assige beeldstabilisatie van de andere nieuwe modellen. Verder kun je 4K-video opnemen met gebruikmaking van de totale sensorinformatie, en zijn er diverse nieuwe video-opties voor een groter dynamisch bereik en meer nabewerkingsmogelijkheden. Ook de zoeker is verbeterd in vergelijking met het oudere model. De Sony A7S II wordt verkrijgbaar in november voor zo’n 3400 euro.

Lees ook:Sony A7R II: meer megapixels, betere hoge ISO’s, snellere AF
Lees ook:Ricoh Theta S: ronde beelden met minder ruis
Lees ook:Sony RX10: edelcompact met superzoom
Lees ook:G9 X Mark II: grote sensor in klein cameraatje
Lees ook:Sony A7S voor available light en 4K-video

Eén reactie op “Sony A7S II: nog meer power voor videografen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.