Lytro Illum: 2e generatie Light Field Camera

Lytro kondigt de tweede generatie lichtveldcamera – de camera waarmee je achteraf kunt scherpstellen – aan: de Illum. Deze beschikt behalve over betere specificaties (waaronder een resolutie van 40 megarays in plaats van de oorspronkelijke 11, goed voor een reguliere output van 4 megapixels) ook over een uiterlijk dat veel meer aan een gewone digitale camera doet denken. Op de achterzijde bevindt zich een prettig groot 4 inch scherm, dat bovendien verstelbaar is. Net als het oorspronkelijke model zal de Lytro Illum te zijner tijd waarschijnlijk wel in Nederland verkrijgbaar worden. In de VS kan de Illum alvast besteld worden tegen een pre-orderprijs van 1500 dollar, en dat is helaas heel wat meer dan het oermodel ooit heeft gekost.

Lees ook:Lytro-camera nu ook leverbaar in Nederland
Lees ook:Achteraf scherpstellen met de Lytro Camera
Lees ook:Cameranieuws en -nieuwtjes van de week
Lees ook:Lytro Light Field Camera beste fotoproduct van het jaar
Lees ook:Canon’s nieuwe proficompact: betere AF, losse zoeker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.