Plug it in and turn it on

Net als Panasonic brengt Samsung binnenkort een nieuwe HD-videocamera in pocketformaat op de markt. De HMX-E10 herbergt een paar bijzondere eigenschappen, met name de over 270 graden zwenkbare lens en de ingebouwde usb-aansluiting. Ook de PL90 fotocamera heeft zo’n ingebouwde usb-stekker, waarmee je tevens de accu kunt opladen. Verder zijn een beeldchip met 12 megapixels en een 4x zoomlens met 28 mm groothoek aan boord. De PL90 kost een kleine 200 euro en wordt nog deze maand leverbaar. Voor de HMX-E10 betaal je vijf tientjes meer.

Lees ook:Fujifilm X10: kwaliteit in tijdloos jasje
Lees ook:Nieuwe kleintjes van Panasonic en Sony
Lees ook:Twee turbocompacts van Canon
Lees ook:30x zoom in ultraklein zakcameraatje
Lees ook:Compacte krachtpatser van Casio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.