Gratis ringflitser bij Lomo- of Diana-camera

Snelle beslissers kunnen in de Lomography Shop een ringflitser met kleurenfilters t.w.v. 65 euro cadeau krijgen bij de aankoop van een Lomo LC-A+ of LC-Wide of een Diana F+. Bij het afrekenen vul je de couponcode FESTIVEFLASH in. Let op: deze speciale aanbieding geldt maar tot (schatten we) zondagmiddag 12 uur!

Voor nóg snellere beslissers is vanochtend om vijf voor half elf op NPO 1 een herhaling te zien van de documentaire over de modefotograaf Peter Lindbergh, aan wie de Rotterdamse Kunsthal een jaar geleden een overzichtstentoonstelling wijdde.

Lees ook:Modefotograaf Lindbergh in Close Up
Lees ook:Peter Lindbergh – A Different Vision on Fashion Photography
Lees ook:Jonggestorven fotografe in Close Up
Lees ook:Peter Lindbergh zet Rotterdam op z’n kop
Lees ook:Vivian Maier in AVRO’s Close Up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.