Lília Lobão jaar lang Canon Storyteller

Foto: Lília Lobão (@lilialobao)

Storytelling is het nieuwe toverwoord, en bij Canon hebben ze dat goed begrepen. Men schreef enkele maanden geleden een wedstrijd uit in het kader van het campagnethema Live For The Story. Uit meer dan 16.000 inzendingen koos de jury, onder voorzitterschap van Zoë Kravitz, uiteindelijk deze foto van de Portugese Lília Sofia Pereira Aleixo Lobão (34) als winnaar uit. De foto vertelt het verhaal van een inwoner van het kleine Portugese dorp Avieiros. Lília mag nu een jaar lang als Summer Storyteller de hele wereld afreizen, de zomer achterna, om iedere dag een nieuw verhaal te vertellen. Hou haar Instagram-account dus in de gaten!

Lees ook:Instagram waarschuwt Madonna nog één keer
Lees ook:Rihanna mag niet topless op Instagram
Lees ook:Robert Vos: Zilveren Camera!
Lees ook:Instagram Stories: voor beeld dat niet blijft
Lees ook:Worldpress foto gemaakt met Canon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.