Overig fotonieuws van afgelopen week

Macphun heeft onlangs weer een update van Luminar uitgebracht: versie 1.2.1, gratis te downloaden voor bestaande gebruikers. De grootste verandering bestaat uit de toevoeging van een aantal Aerial-presets, ‘Inspired by DJI’. Vooral bedoeld voor dronefotografen dus, maar niets verbiedt je…

Minder leuk nieuws is dat Zilveren Camera-winnaar Joost van den Broek zijn fototoestel aan de wilgen heeft gehangen, blijkens een interview in Hollandse Beelden en een beknopt artikel op Villamedia van de hand van Frits Baarda. De man kon het werk in opdracht simpelweg niet langer aan. Een groot gemis voor de Nederlandse fotojournalistiek.

Lees ook:P|f nr. 1 van 2009 verschenen
Lees ook:Rel over Grote Paul
Lees ook:Joost van den Broek wint Zilveren Camera 2011
Lees ook:Zilveren Camera nominaties bekend
Lees ook:Portret Talibanslachtoffer World Press Photo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.