Fotonieuws van de week

Goed nieuws voor fans van zowel fotografie, snelle auto’s als games: in de eerstvolgende versie van Gran Turismo Sport voor de Sony PlayStation zit ook de mogelijkheid om extreem realistische fotoshoots te doen met je favoriete snelheidsmonster. Meer hierover op DPReview.

In de NRC.next van vandaag een interessant artikel over met name Instagrammers die hun account opkrikken met behulp van gekochte volgers en likes. Vaak niet zozeer uit ijdelheid maar omdat de kopers verwachten hun investering via extra advertentie-inkomsten ruimschoots terug te kunnen verdienen.

En Meyer Optik Görlitz geeft het geslaagde Kickstarter-project om de ontwikkeling van de Lydith 30 mm groothoeklens te financieren een tweede leven op Indiegogo. Naar men zegt niet om extra geld binnen te halen, maar als goedmakertje voor degenen die klaagden dat door nieuwe projecten als deze de reeds lopende projecten vertraging opliepen, waardoor klanten langer op hun objectief moesten wachten. Meyer Optik Görlitz biedt die teleurgestelde klanten nu een tweede kans om de Lydith voor een gereduceerde prijs in huis te halen, al zagen we in de gauwigheid dat de ‘bodemprijs’ ditmaal geen pakweg 600 maar 799 dollar bedraagt. Al is dit nog steeds maar de helft van wat de makers uiteindelijk voor dit objectiefje denken te kunnen krijgen…

Lees ook:Trimagon 95 mm: portretlens in hogere prijsklasse
Lees ook:Spotgoedkope portrettele van Yongnuo
Lees ook:Groothoeklens met oogstrelende bokeh
Lees ook:Fotonieuws en -nieuwtjes van de eerste lenteweek
Lees ook:Superlichtsterke standaardlens van drie mille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.