Fotonieuws en -nieuwtjes van afgelopen week

De jury van het Steenbergen Stipendium heeft de namen van de genomineerden voor de editie 2017 bekendgemaakt: Eline Benjaminsen, Tim Cullmann, Niké Dolman, Felicity van Oort en Kevin Osepa. Op de Facebookpagina vind je meer informatie en voorbeelden van hun werk. Op 11 oktober wordt duidelijk wie de jury- of de publieksprijs wint.

Meer aanstormend fotografisch talent op de Instagram- en Facebookpagina van het Internationaal Fotofestival Leiden, waar de twintig geselecteerde fotografen als voorproefje in de spotlights worden gezet.

En voor de liefhebbers van de analoge look brengt Lomography.com nu ook een chromen uitvoering van de populaire Daguerreotype Achromat Art Lens uit. Vanaf heden verkrijgbaar in de Lomography Shop met Canon- of Nikon-vatting voor 499 euro.

Lees ook:Deelnemers Internationaal Fotofestival Leiden bekend
Lees ook:Internationaal Fotofestival Leiden van start
Lees ook:Internationaal Fotofestival Leiden maakt selectie bekend
Lees ook:Fotowedstrijd voor Talentvolle Fotografen
Lees ook:IFL reikt publieksprijs uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.