Non-Photokina fotonieuws en nieuwtjes

Adobe heeft weer eens Creative Cloud-updates voor Lightroom en Bridge uitgebracht. Behalve de gebruikelijke ondersteuning voor nieuwe cameramodellen bieden beide programma’s ook de mogelijkheid om je foto’s te koop aan te bieden op Adobe Stock.

Vanaf vrijdag t/m zondag vindt weer de Unseen Photo Fair plaats in de Westergasfabriek in Amsterdam, met meer dan 150 fotokunstenaars en ruim vijftig galerieën uit zowel binnen- als buitenland. Hier vind je het volledige programma.

Google Foto’s is uitgebreid met nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om foto’s automatisch te laten samenvoegen tot een ‘video’ (zo te zien eigenlijk een diashow) plus een functie om makkelijker foto’s met de gewenste personen te delen: meer informatie hier.

Last but not least onze eigen fotowedstrijd, met als thema retro en voor de winnaar een authentieke analoge Pentax-spiegelreflexkit. De uiterste inzenddatum 8 oktober nadert met rasse schreden – hier vind je alle benodigde informatie.

Lees ook:Photoshop Elements 2018 is uit
Lees ook:Première voor Photoshop Elements 9
Lees ook:Lightroom/ACR-update met o.a. Boundary Warp
Lees ook:Photoshop CC 2015: Dehaze
Lees ook:Creative Cloud steekt zich in het nieuw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.