Club Foam voor fanatieke fotofans

Na Foam Fan is er speciaal voor de jongere fotografie- en kunstliefhebber (25-40 jr) en niet in de laatste plaats de professional (werk aan je netwerk!) Club Foam. Vanavond vindt de officiële lancering plaats van dit initiatief, dat een brug moet slaan tussen de vriendenclub Foam Fan en het exclusieve mecenassengezelschap Foam Fund.

Als lid van Club Foam krijg je toegang tot een heel divers scala aan kleinschalige activiteiten, van masterclasses en ontmoetingen met en rondleidingen door fotografen tot een jaarlijks Club Foam diner en een persoonlijke portretsessie met een professionele fotograaf. Uiteraard zijn ook een abonnement op Foam Magazine en vrije toegang voor twee tot Foam, diverse andere internationale fotografiemusea en de fotografiebeurs Unseen inbegrepen. Lidmaatschap van Club Foam kost 39 euro per maand of 450 euro per jaar; meer informatie vind je hier.

Lees ook:Foam Magazine Talents 2014 bekend
Lees ook:Nieuwe tentoonstellingen en nieuw Foam Magazine
Lees ook:Foam Paul Huf Award 2013 voor Onorato & Krebs
Lees ook:Foam Fusion festival
Lees ook:Foam Talent Call 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.