Ander nieuws van de week

Die mooie zomer lijkt nu echt voorbij, dus misschien is komend weekend een mooie gelegenheid om je vakantiefoto’s uit te zoeken. Leuk om te weten – nee, we worden niet gesponsord – dat de HEMA dit weekend een speciale actie heeft waarbij je je foto voor slechts 15 euro plus € 1,50 ‘verwerkingskosten’ op posterformaat kunt laten afdrukken op naar keus canvas, aluminium, kunststof of plexiglas.

Samsung heeft een Nederlandse viral video over de Dual Shot-functie van de Galaxy S4 smartphone die ze graag willen delen. Persoonlijk vinden we de Drama Shot-functie, die verschillende actiemomenten in één foto combineert, minstens zo geslaagd.

En fotograaf Thijs Heslenfeld is weer terug van een verblijf in een Syrisch vluchtelingenkamp in Jordanië en wil zijn ervaringen in woord en beeld graag eveneens delen, onder de veelzeggende titel What i see is what you get.  

Lees ook:Op zoek naar een nieuwe video camera?
Lees ook:Samsung Galaxy NX: systeemcamera meets smartphone
Lees ook:Samsung Galaxy S5 tilt smartphonecam weer hoger
Lees ook:Is de Samsung Galaxy S8 camera de beste van dit moment?
Lees ook:Alles binnen handbereik met PlayMemories Online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.